Webhelytérkép

A tartalmakat beágyazott kategóriákba helyezve elérést adhatunk a felhasználóknak és a keresőmotoroknak egy menün keresztül.

Szakkörök

Kedves Diákok!

A 2014/2015-ös tanévben két szakkört tartok.

Egyet a 11. évfolyamos faktosaimnak hétfőn 8.-dik órában. Ezen az órán novemberig az OKTV-re készülünk, utána pedig az érettségire.

A másikat pedig kedden 8.-dik órában a  10.A osztály azon tanulóinak, akik az alapvizsgán a választható tárgynak a biológiát választják.

 

Fakultáció

Biológia fakultáció

A 2014/2015-ös tanévben a 11.-dik évfolyamon tartom a heti kettő fakultációs órát.

Az órák keretében készülünk a közép- és emelt szintű érettségi vizsgákra.

Ebben a tanévben még mindenkivel emelt szintre készülünk, majd a 12.-dik évfolyamon válik ketté a csapat. Az utolsó tanévben már a közép szintű vizsgákra készülőkkel közép szintű, az emelt szintre készülőkkel pedig párhuzamosan emelt szintű feladatokkal készülünk.

Ahhoz, hogy sikeresek legyetek az érettségi vizsgákon nagyon sokat kell tanulni. Ebben tudok még segíteni a heti egy óra plussz szakkör keretén belül. 

 

Kedves 7-8-9-10-es Diákok!

Ha már most tudod, hogy szeretnél biológát tanulni, illetve olyan felsőoktatási intézménybe készülsz, ahová felvételi tárgy a biológia kérdezz bátran.

Keress meg személyesen vagy írj emailt. 

 

Ha nincsenek hosszútávú terveid a biológiával, akkor is tanulj, mert az utolsó két tanult év jegyét viheted a tanulmányi pontok természettudományos tárgy jegyeként.