Középiskolai felvételi tájékoztató a 2023/24-es tanévre

Nyílt napokon bemutatott igazgatói prezentáció letölthető itt.


November 23-án nyílt nap középiskolánkban 

Várjuk leendő diákjainkat és szüleiket iskolánk nyílt napjára, mellyel kapcsolatban a részletes programterv itt tölthető le.


Tájékoztató a hatosztályos gimnáziumi képzésünkről

November 23-án 18.00 órára várjuk nagy szeretettel a gimnáziumi képzésünk iránt érdeklődő hatodikos tanulók gondviselőit egy olyan "szülői értekezletre", melyen az igazgatói tájékoztató után személyesen tehetik fel adott képzésformával, intézményünkkel kapcsolatos kérdéseiket.


A középiskolai felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk

 
A felvételi eljárással kapcsolatos feladatok határideje letölthető itt


A következő tanévre meghirdetett tagozataink, illetve azok kódjai itt 
                   

Kedves 6. és 8. osztályos, iskolaválasztás előtt álló Diákok!

Reményeink szerint a novemberben tartandó nyílt napunkon személyesen is lehetőségünk lesz bemutatni Számotokra intézményünket, ezzel is segítve iskola-, illetve pályaválasztásotokat.  Addig azonban ajánljuk figyelmetekbe honlapunkat és facebookoldalunkat, melyeket  igyekszünk folyamatosan frissíteni.
                                                
Részletes tájékoztatók az egyes képzésformáinkról:  gimnázium, technikus (bor- és pezsgőgyártó technikus, oktatási szakasszisztens, sportedző, sportszervező). Mindhárom szakképzésünk ösztöndíjjal támogatott! :)


Bemutatkozó kisfilm középiskolánkról

Az előző tanévben sajnos nem tarthattunk nyílt napokat, tájékoztató szülői értekezleteket iskolánkban, ezért készítettünk egy 15 perces kisfilmet képzéseinkről. Nem vagyunk profi médiaszereplők, éppen ezért külön köszönet azoknak a kollégáknak, diákoknak, akik segítették a minél pontosabb tájékoztatást, melynek keretében most kimondottan az idegen nyelvek, reáltárgyak oktatására, sportolási lehetőségeinkre, szakképzésünkre és egyházi jellegünk bemutatására helyeztük a hangsúlyt. Aki színes diákéletünkre, egyéb oktatási területeinkre is kíváncsi, kísérje figyelemmel facebookoldalunkat, YouTube csatornánkat, honlapunkat :)! A kisfilm letölthető itt.