Középiskolai felvételi tájékoztató a 2022/2023-as tanévre

Nyílt napokon, szülői tájékoztatókon bemutatott igazgatói prezentációk

Hatosztályos gimnáziumi képzéssel kapcsolatos itt

Nyolcadik osztályosok részére szervezett nyílt nap, tájékoztató prezentációja itt


A középiskolai felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk

 
A felvételi eljárással kapcsolatos feladatok határideje letölthető itt

A következő tanévre meghirdetett tagozataink, illetve azok kódjai itt 
                     

Kedves 6. és 8. osztályos, iskolaválasztás előtt álló Diákok!

Reményeink szerint a novemberben tartanó nyílt napunkon személyesen is lehetőségünk lesz bemutatni Számotokra intézményünket, ezzel is segítve iskola-, illetve pályaválasztásotokat.  Addig azonban ajánljuk figyelmetekbe honlapunkat és facebookoldalunkat, melyeket  igyekszünk folyamatosan frissíteni.
                                                
Részletes tájékoztatók az egyes képzésformáinkról:  gimnázium, technikus (bor- és pezsgőgyártó technikus, kertésztechnikus (mindkét szakképzésünk ösztöndíjjal támogatott :)!


Bemutatkozó kisfilm középiskolánkról
Az előző tanévben sajnos nem tarthattunk nyílt napokat, tájékoztató szülői értekezleteket iskolánkban, ezért készítettünk egy 15 perces kisfilmet képzéseinkről. Nem vagyunk profi médiaszereplők, éppen ezért külön köszönet azoknak a kollégáknak, diákoknak, akik segítették a minél pontosabb tájékoztatást, melynek keretében most kimondottan az idegen nyelvek, reáltárgyak oktatására, sportolási lehetőségeinkre, szakképzésünkre és egyházi jellegünk bemutatására helyeztük a hangsúlyt. Aki színes diákéletünkre, egyéb oktatási területeinkre is kíváncsi, kísérje figyelemmel facebookoldalunkat, YouTube csatornánkat, honlapunkat :)! A kisfilm letölthető itt.